Personalet på Den Nye Friskole.

Den Nye Friskole

Skoleleder Vivi Sandberg

Udover ledelse og administration, har jeg idræt og er et par morgener i SFO.

Jeg er optaget af, hvordan et hold af forskellige individer, bedst muligt samarbejder og sparrer omkring vores kerneopgave. Jeg brænder for skoleudvikling og for, hvordan vi gør det bedste i situationen, frem for “det vi plejer”.

I fritiden dyrker jeg triatlon og er generelt facineret af at presse mig selv fysisk og mentalt for at opnå et givent mål. Jeg er elsker tabeller og skemaer og er udpræget A-menneske 🙂

 

 

visa@dennyefriskole.dk

Den Nye Friskole

Lærer/Viceleder Søren Jørgensen

Jeg underviser i dansk og medborgerskab på skolen, og har tidligere også haft noget idræt Jeg står desuden for skolens IT, intra og hvad der ellers dukker op på den front. Derudover er jeg skolens viceleder og har derfor også lidt ledelsestid.

I mit arbejde er jeg blandt andet optaget af hvordan vores relationer påvirker hinanden i skolen, og hvordan man får positive relationer mellem både børn og voksne. Jeg finder humor og tillid som vigtige elementer i den relation.

I det private har jeg selv 2 børn i skolealderen, som med voksende fritidsaktiviteter tager en del tid. Selv dyrker jeg håndbold på afslappet serieplan med plads til 3. halvleg. Jeg er desuden AGF tilhænger, noget der til tider kan vække store eksistentielle livsspørgsmål i mig fx omkring determinisme og masochisme.

Klapper som regel på 2 og 4.

soejoe@dennyefriskole

Den Nye Friskole

Pædagog Chris Kofoed

Født i 1970 i århus. Blev pædagog i 2003 i Haderslev og har en uddannelse i butiksbranchen (foto). Jeg har været på skolen siden opstarten, og inden da har jeg arbejdet på specialpædagogiske opholdssteder og i specialklasser.

Børn er temmelig fantastiske og jeg synes det er noget af det mest givende, at være i dette univers.

Jeg underviser bl.a. i tysk, engelsk og IKT i indskolingen, men har også min daglige gang i SFO´en.

Jeg har en søn på efterskole. Fritiden går med kreative projekter (foto, video, tegne/male) og så spiller jeg lidt golf.

Jeg har engang vundet i ballondans og kan koge pølser i en kaffemaskine.

ChKo@dennyefriskole.dk

Pædagog Sanne Holm Maimburg

Sanne er skolens trivselsmedarbejder og den nyest tilkomne til holdet – ansat januar 2017

 

 

SaHo@dennyefriskole.dk

Den Nye Friskole

Lærer Ivan Gaseb

Sproglærer i tysk og engelsk.

IvGa@dennyefriskole.dk

Den Nye Friskole

Lærer Sussi Sønnichsen

Jeg er uddannet lærer i 2008 på UC-Syd i Haderslev med fire linjefag. Jeg har været med på Friskolens hold fra den spæde start og nyder, at være en del af opbygningen og udformningen af skolen.

Jeg er klasselærer i indskolingen og underviser primært i matematik, men har derudover også undervisning i idræt og fortælling.

Foruden det faglige brænder jeg for at skabe trivsel og fællesskab i blandt børn. Det jeg ønsker, og dagligt arbejder hen imod, kan siges meget simpelt med skolens slogan: “At skabe en skole, hvor alle børn elsker at være og lære”.

Min fritid går mest med at drive et lille hotel, som mine to piger (og mand) ynder at kalde ”hjem”. Det hænder dog at hotellet lukker for sine services og så nyder jeg i stedet, at læse eller se spændende krimier, nyde naturen og grine og hygge mig sammen med mine venner og veninder.

SoSoe@dennyefriskole.dk

Den Nye Friskole

Blæksprutte Ryan Pedersen

Jeg har en fortid i flyvevåbnet, hvor jeg var ansat som hundefører i 11 år.

Derefter har jeg haft min egen køreskole, hvor jeg har undervist i kørsel til bil og motorcykel. I en årrække også i Den Kommunale Ungdomsskole hvor jeg underviste i knallertkørsel.

På Den Nye Friskole var jeg med fra starten, og har et dejligt afvekslende arbejde.

Min tid går mest med:

Pedelarbejde.

SFO medhjælper.

Skolebus chauffør.

Lærervikar.

-og hvor der ellers mangler en voksen.

 

Jeg er gift med Poula og har 5 børn.

Fritiden bruges mest sammen med familien, som bl.a. har en fælles interesse i gamle motorcykler. Så kan jeg godt lide at være ude i naturen, enten for at gå på jagt, være ude med fiskesnøren eller bare lufte vores to hunde.

rype@dennyefriskole.dk

 

Den Nye Friskole

Lærer Henriette Hayton

Jeg underviser i dansk, engelsk, KKH, Musik og nogen gange fortælling.
Derudover styrer jeg skolens bibliotek med hård hånd, knold i nakken og brillen nede på næsen.
Jeg deltager som personale i bestyrelsesmøderne.

Jeg er optaget af, hvad der rører sig af nye ting i undervisningsverdenen og er total fan af at afprøve nye metoder af.
Jeg holder meget af systemer – og er alligevel et frygtelig rodehoved, som af og til mangler halvfyldt kaffekop.

Jeg er mor til 3 aktive børn, så kører en del taxakørsel og vasker meget sportstøj i min fritid. Derudover læser jeg en del bøger og hører en masse podcasts og lydbøger.

HeHa@dennyefriskole.dk

Børnehaveklasseleder Marianne Storbjerg Andersen

Jeg er ansat som børnehaveklasseleder på Den Nye Friskole og ud over timer i børnehaveklassen, har jeg også en morgenåbner i SFOen en dag om ugen og har Globalt Udsyn for de yngste.
Jeg har tidligere været børnehaveklasseleder i folkeskolen i efterhånden en del år og det er en stor oplevelse at erfare den gode energi, der er på Den Nye Friskole både blandt børn, forældre og ansatte. Her oplever jeg ægte stolthed af en velfungerende skole, der brænder for at gøre hverdagen så god og lærerrig som muligt for skolens børn og voksne.

Jeg bor i Kolding, gift med Jesper og sammen har vi 3 store piger. Også hunden Alma er en stor del af familien.

Jeg har efter at være startet på Den Nye Friskole fået udvidet mit ordforråd med et “Møjn”:)
Mast@dennyefriskole.dk

Den Nye Friskole

Lærer/Læsevejleder Christina Ejby

Jeg er gift med Michael, og sammen har vi to piger, Karen og Marie. Vi bor i Hejls mellem Kolding og Haderslev.
Oprindeligt kommer jeg fra Langeland, hvor jeg er født og opvokset.
Før jeg blev lærer, har jeg rejst verden tynd! Jeg elsker at opleve andre kulturer og at lære om, hvordan andre mennesker tænker og lever. Denne tilgang prøver jeg også at få implementeret i min undervisning.

Jeg blev uddannet på Skårup Seminarium i 2004 med linjefagene dansk, musik, kristendomsskundskab og engelsk.
På Den Nye Friskole underviser jeg periodevis i alle mine linjefag.
Jeg er skolens læsevejleder og står for den supplerende undervisning, og så spiller jeg med til morgensamling.

Min fritid nyder jeg sammen med min familie, hvor vi elsker at tage huset på ryggen – i form af en campingvogn – og køre ud i det blå. Det er det, der – for mig – kommer tættest på at rejse rundt med en primitiv rygsæk og udforske verden i børnehøjde.

ceej@dennyefriskole.dk

Sekretær Pia Wenke Iversen

Pia er ikke bare skolens stemme i telefonen, men som sekretær den alle uundgåeligt kommer forbi eller i snak med på et tidspunkt. Hun har desuden lidt SFO timer, og det sker også at hun hækler et valgfag sammen.

Den Nye Friskole

Pædagogmedhjælper Marie Hjort Rødbroe

Jeg er 33 år, bor i Haderslev med mine to børn Olivia og Baltazar på. Jeg er opvokset på Bornholms Højskole hvor mine forældre underviste og boede. Jeg er uddannet i Musikvidenskab og Dramaturgi fra Aarhus Universitet. Derfor bruger jeg musik og teater hvor jeg kan i min dagligdag.

Jeg har lavet mange forskellige ting, men har efterhånden størst erfaring i at arbejde med børn. På Den Nye Friskole er jeg pædagogmedhjælper i SFO’en og vikar i skoledelen. Desuden deltager jeg ofte i fagdage og featureuger, hvor jeg gør hvad jeg kan for at flette noget teater-agtigt ind. Jeg arbejder også på Haderslev Ungdomsskole, hvor jeg underviser Musical-holdet. Desuden underviser jeg privat i klaver og sang.

Lærer Mette Landberg Hansen 

Lærer Jakob Lassen 

Jakob er skolens dedikerede madrista. Han har dog også undervisning hvor fokus ligger på matematik og idræt. I fritiden både spiller og træner Jakob fodbold, dog ikke helt på så højt niveau at skolen står til at miste ham til Madrid.

Lærer Jannie Dohn 

Jannie er lærer og ansat i 1/3 stilling på skolen. Ud over store musiske evner som selvfølgelig udfoldes i musik og til morgensamling har Jannie også matematik.

Den Nye Friskole

Lærer Line Lund Gejl

Line er senest tilkomne lærer, som startede som barselsvikar i skoleåret 2018/19 og nu er ansat i en deltidsstilling, hvor hun både har undervisning i dansk og timer i SFO

Solveig

Solveig er vores hjælpende hånd mange steder på skolen. Ud over en fast morgensfo hjælper hun det øvrige personale med at få produceret mange af deres kreative undervisningsmaterialer.

Jens Peter Christiansen

Jens Peter er ansat som pedelmedhjælper 3 dage om ugen, hvor han er får fikset stort og småt.